Kék Gepárdok

by Orsolya Táler

 • 116.000 Ft

  Célösszeg
 • 147.500 Ft

  már összegyűlt
 • 0

  nap van hátra
 • Célösszeg

  A kampány ekkor zárul
Adományozás állapota :
100%
A kampány sikeresen lezárult. Minden támogatónk segítségét köszönjük!
, Magyarország

Orsolya Táler

49 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Futunk egy jó ügyért! Futunk a gyerekekért!

meg magunkért, meg mindenkiért is.

Mi négyen a Kék Gepárdok, a KÉK VONAL GYERMEKKRÍZIS ALAPÍTVÁNY futókövetei vagyunk a 2021. évi SPAR Maraton fesztiválon. Most együtt, közösen a gyerekek meghallgatásáért és segítéséért vesszük fel a futócipőnket és hívjuk fel a figyelmet a KÉK VONAL munkájának fontosságára.

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány 28 éve biztosít a bajba jutott gyermekek és fiatal felnőttek, illetve családjuk számára gyorsan elérhető, magas szakmai színvonalú segítséget. Az alapítvány meghatározó szolgáltatása 0-24 órában hívható, minden hálózatból ingyenesen elérhető Lelki-segély vonal. A segélyvonal működéséhez 50 képzett önkéntes járul hozzá. Az Alapítvány 2020-ban közel 54 000 esetben válaszolt a gyerekek megkeresésére és állt 8760 órán keresztül a rendelkezésünkre. 

A Kék Gepárdok csapat tagjai az élet különböző területein tevékenykednek: Zoli stresszkutató és teljesítmény mentorként azon dolgozik, hogy hogyan hozz ki magadból többet fenntarthatóan, egészségesen. Bence sportja a triatlon és egy, a közel jövőben sorra kerülő nemzetközi IRONMAN versenyre való felkészülés részeként csatlakozott ügyünkhöz. Sanyinak szívügye a gyermekvédelem, azon dolgozik, hogy erős és stabil háttér álljon a segítő szakemberek rendelkezésére. Zoli komoly kenus múlttal a háta mögött ma marketing és PR specialistaként népszerűsíti az egészséges életet.  Összeköt minket a mozgás öröme, az önzetlen segítés vágya és mindezek népszerűsítésének fontossága.

Mi futjuk a kilométereket, te pedig adományoddal segíted, hogy minél több bajba jutott gyerek eljuthasson a KÉK VONAL-hoz!

Segítségeset előre is köszönjük!

Zoli, Bence, Sanyi és Zoli