Kék Lajhárok

by Orsolya Táler

  • 100.000 Ft

    Célösszeg
  • 179.000 Ft

    már összegyűlt
  • Campaign Never Ends

    A kampány ekkor zárul
Adományozás állapota :
100%
Minimum amount is Ft1000 Maximum amount is Ft Put a valid number
Ft
, Magyarország

Orsolya Táler

49 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Nem véletlen a névválasztás. Nem vagyunk nagy futók. Nem mi leszünk a legügyesebbek, a legfelkészültebbek vagy a leggyorsabbak. Mégis fontosnak tartottuk, hogy most ebben a formában először összeálljunk. Kriszti és Niki a Kék Vonal munkatársaiként, míg Eszter és Bence az alapítvány lelkes és elkötelezett támogatóiként fut majd 4x 2km-es váltócsapatunkban.

Nagyon különbözőek vagyunk, azonban hisszük, hogy hagyni kell, hogy mindenki a saját, egyéni ritmusában haladhasson, ezért mi a rajtvonalra is így szeretnénk felállni. A saját tempónkban, de végig egymást támogatva. Nem a célba érésünk fontos, hanem az indulásunk. Ahogy a Kék Vonalat megkereső gyerekeknek és fiataloknak is csak az első lépést kell egyedül megtennie.

Bár a verseny csak októberben lesz, de arra szeretnénk megkérni titeket, hogy, ha lehetőségetekben áll, adjátok kézről-kézre váltóbotunk addig is. Akár a legkisebb összeggel, akár csak azzal, hogy hírét viszitek a kampányunknak. Támogassátok a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány munkáját és ezzel együtt a hozzájuk forduló gyermekeket és fiatalokat, hogy általatok még több gyermek találhasson meghallgatásra.