KORNÉL bolt I galéria I kávézó

by Orsolya Táler

 • 25.000 Ft

  Célösszeg
 • 31.955 Ft

  már összegyűlt
 • 0

  nap van hátra
 • Célösszeg

  A kampány ekkor zárul
Adományozás állapota :
100%
A kampány sikeresen lezárult. Minden támogatónk segítségét köszönjük!
, Magyarország

Orsolya Táler

19 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Sok évig voltam Kék-Vonalas, tudom, mennyit jelenthet, ha éjjel-nappal fel lehet valakit hívni, meg lehet valakit keresni, bármikor, bármivel. A Kék Vonal sokat tesz azért is, hogy erről tudjanak a gyerekek, fiatalok, akiknek szüksége van egy beszélgetésre, levelezésre, chatre. Ez nagy szó!
Bár most inkább a székek és asztalok kékek körülöttem, sok gyerekkel és gyerek(es) vendéggel találkozunk a KORNÉLban, a lelkem mélyén pedig egy csücsök mindig kék (meg vonal). Azt szeretnénk, hogy karácsonyig minden betérőnek jusson egy kis nyugalom és melegség, no meg egy finom Bolka-amaretti a kávé, kakaó mellé. Illetve a jó érzés, hogy jó jó ügyeket támogatni. Helyben becsületkasszásan, itt névvel-névtelenül lehet támogatni ezt a kampányt egészen szentestéig.

Névtelen adományozó 15455 Ft támogatást küldött.

Támogatás dátuma: 2021-12-24 15:10:05

Üzenet: A Kornélban lezárult a helyszíni gyűjtés, elfogyott az amaretti. Köszönjük minden kedves adományozó vendégünknek, akiknek hála össze tudtuk gyűjteni a kitűzött célt (sőt). Külön öröm volt, hogy sokan ismerték a Kék Vonalat, hallottak róla, sőt, más módon is támogatták már. Ez mind jó hír és lendületet adhat az új évre! :-) akár az ünnepek alatt ügyelőknek.

Névtelen adományozó 10000 Ft támogatást küldött.

Támogatás dátuma: 2021-12-24 13:44:23

Üzenet: Törzsvendégünk, Balázs adománya, külön köszönet érte!

Névtelen adományozó 6500 Ft támogatást küldött.

Támogatás dátuma: 2021-12-21 07:54:28

Üzenet: Eddig ennyi adomány gyűlt össze a helyszínen. Köszönjük ezúton is a Kornél betérőienek, akik eddig támogatták a kampányt!