Magyar Erika

by Orsolya Táler

 • 50.000 Ft

  Célösszeg
 • 34.000 Ft

  már összegyűlt
 • 0

  nap van hátra
 • Target Date

  A kampány ekkor zárul
Adományozás állapota :
68.00%
This campaign has been invalid or not started yet.

Orsolya Táler

49 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Magyar Erika resztoratív mediátor, facilitátor, két 3 éves kisfiú anyukája vagyok. Munkám során is tapasztalom, hogy rendkívül nehéz segítséget kérni és talán még nehezebb megértésre, értő meghallgatásra és szakszerű támogatásra találni.
Már az sokat segíthet a tisztánlátásban, ha a belső érzelmi kavalkádot sorokba rendezzük, mert szeretnénk megértetni a helyzetünket, érzéseinket mással. Ha ilyenkor van, aki meghallgasson, aki a megfelelő motiváló, fókuszáló kérdéseivel segíteni tud, az abban a helyzetben a Világot jelentheti.
Emlékszem, gimisként mennyi kérdésem volt, amiket sokáig szüleimnek vagy nővéreimnek sem mertem feltenni, de motoszkált, piszkált. Sokat jelentett volna, ha van kit felhívni, akinek anélkül, hogy tudná – pontosabban tudni akarná –, hogy ki vagyok, elmondhatom kétségeimet.
A Kék Vonal ezt biztosítja a fiataloknak (sok más mellett), így amikor megláttam, hogy adománygyűjtésükhöz futóköveteket keresnek, nem sokat gondolkodtam.
Belevágtam, bár még a vállalt 5 km-es táv is kemény kihívás jelenleg, hiszen a vírus az én teljesítményemet is megtépázta.
Támogasd a Kék-Vonal munkáját, a gyermekbántalmazás elleni harcukat. Én pedig köszönetem jeléül október 9-én Érted is futok!