Maraton váltó- VonalVáltó csapat

by Orsolya Táler

  • 100.000 Ft

    Célösszeg
  • 100.000 Ft

    már összegyűlt
  • Campaign Never Ends

    A kampány ekkor zárul
Adományozás állapota :
100.00%
Minimum amount is Ft1000 Maximum amount is Ft Put a valid number
Ft
, Magyarország

Orsolya Táler

49 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Marci: A Kékvonal számomra egy csodálatos hely, ahol úgy érzem, hogy számít, amit csinálunk. A futás számomra eszköz, hogy kiürítsem a fejem.

Orsi (jobb felső sarok): Azért jelentkeztem a Kék Vonalhoz önkéntesnek, mert szerettem volna a gyerekeknek, fiataloknak valamiféle kapaszkodót nyújtani akkor, amikor nincs hova fordulniuk, tanácstalanok, magányosak, kétségbeesettek, bizonytalanok.  Vagy lehetőséget adni arra, hogy megosszák valakivel, ha éppen kitörő boldogságot éreznek, vagy valami jó történt velük. Akkor még nem tudtam, hogy az önkéntesség és ez a közösség közelebb visz majd önmagam megismeréséhez is, ahhoz, hogy biztosabban tudjam, mik az igazán fontos dolgok a világban, hogy ez a munka segíteni fog abban, hogy „jól lássak a szívemmel”, hogy mások által én is jobb emberré váljak. A sok gondolat és érzés leülepítésére pedig nekem a hajnali magányos kocogások adnak lehetőséget, mert ilyenkor nincs más, csak én meg az út, a szél, a napsütés, néha az eső, és a madarak.

ÉvaLéna (bal alsó sarok): Sziasztok! ÉvaLéna vagyok, a Kék Vonal egyik önkéntese. Szeretek ügyeletet vállalni az Alapítványnál, jó érzés, ha olyan gyerekeknek, fiataloknak sikerül valamit segítenem, akiknek a környezetében éppen más nem tud. Örömmel tölt el, ha -ugyan csak egy telefonálás vagy chatelés erejéig is- megtartó, biztonságos közeget nyújthatok olyan bajban lévőknek, akiknek éppen erre van szüksége és egy aprócska löketet adhat nekik a nehéz úton. Hálás vagyok az inspiráló beszélgetésekért és a sok bizalomért, amit ezekben a beszélgetésekben ügyelőként mi is kapunk.

Sokat mozgolódom a Dunánál, mint ahogy az a képen is látható, most a Spar maratonon fogok kicsit mozogni.

Timi (bal felső sarok): Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekeknek legyen egy platformja, ahol anonim módon felnőttekkel tudnak beszélgetni, megosztani negatív érzéseiket, gondolataikat és közösen tudnak gondolkodni problémáik megoldásán. Hálás vagyok, hogy részese lehetek a Kék Vonal önkéntes csapatának, akik szívvel-lélekkel várják a gyerekek/fiatalok megkeresését. A futás egyik a hobbijaim közül és örülök, hogy ezáltal is hozzá tudok járulni a Kék Vonal munkájához. Csapatunk célja, hogy minél több adományt gyűjtsünk a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány részére, hogy minél több gyermek találhasson meghallgatásra. Kedves Olvasó, nagyon hálásak vagyunk, ha már egy kisebb összeggel is tudod támogatni ezt a nemes célt!