Napraforgók csapat

by Orsolya Táler

 • 100.000 Ft

  Célösszeg
 • 138.111 Ft

  már összegyűlt
 • 0

  nap van hátra
 • Célösszeg

  A kampány ekkor zárul
Adományozás állapota :
100%
A kampány sikeresen lezárult. Minden támogatónk segítségét köszönjük!
, Magyarország

Orsolya Táler

49 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Fuss a bántalmazott gyermekekért!

A Napraforgók csapata több „sziromból”áll: van közöttünk óvodai-iskolai szociális segítő, pszichológus, családsegítő, intézményvezető, családterapeuta,  többgyermekes anya, leendő apa, pedagógus, jógaoktató, állatbarát… Egy közös biztosan van Bennünk: nekünk nem munkánk, hanem hivatásunk a gyermekvédelem! 

Képviseljük a legkiszolgáltatottabbakat, legsérülékenyebbeket,  a jövő generációit! Nekünk felnőtteknek felelősségünk megóvni, támogatni, információhoz juttatni, vagy csak meghallgatni őket! Minden gyereknek joga van ahhoz, hogy emberi méltóságát tiszteletben tartsák!

Mi közszolgáltatást nyújtunk, de ez nem elég társadalmi szinten, tudjuk, hogy a non profit szervezetekre és önkénteseikre milyen nagy szükség van!

Szeretnénk átlépni értük a saját határainkat és 5 Km-t lefutva 100 000 Ft-ot összegyűjteni, hogy a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány a misszióját teljesíthesse a szolgáltatásain keresztül: anonim, ingyenes, 0-24 elérhető chat- és telefonos segítségnyújtás, kortárs segítő és önkéntes képzés, szülők és szakemberek tudásbővítése, hasznos kiadványok, kampányok szervezése…

Segítsd Őket Te is, hogy tovább dolgozhassanak a gyerekekért, akár egy CSOKI árával (bankkártyával csak pár pillanat az egész) és kérlek osztd meg az ismerőseidnek, hogy más is segíthessen!

Köszönjük a figyelmed!

Napraforgók csapat