Törőcsik-Szénási Anikó

by Orsolya Táler

 • 50.000 Ft

  Célösszeg
 • 30.500 Ft

  már összegyűlt
 • 0

  nap van hátra
 • Target Date

  A kampány ekkor zárul
Adományozás állapota :
61.00%
This campaign has been invalid or not started yet.
, Magyarország

Orsolya Táler

49 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Törőcsik-Szénási Anikó vagyok pszichológus és a Kék Vonal egy munkatársa. A futás az életembe komolyabban 1 éve kúszott be, amikor beneveztem a Spar maraton 5 km-es távjára.

A nevezésemmel egy időben úgy éreztem, hogy ez egy túl optimista terv számomra és nem fog sikerülni, túl hamar fel fogom adni. Szerencsére nem így lett. Hatalmas élménnyel gazdagodtam a versenyen, amire úgy emlékezem vissza, hogy jó lenne újra és újra átélni. Idei nevezésemet ez motiválta. Már izgatottan várom, hogy újra a rajtnál állhassak több száz társammal és magamba szívhassam futás közben azt a sok jó érzést. Idei felkészülésem annyiban különbözik, hogy nem szeretném, ha csendben, a háttérben történne, hanem szeretnék vele adni.

Úgy gondolom, a Kék Vonalnál olyan munka történik, olyan célért harcolunk, aminek természetesnek kellene lennie. Értékeimben a legfontosabbak közé tartozik a gyermekvédelem és azt vallom, hogy nem szabad tabunak tekinteni semmilyen témát, hanem legyen valaki bármilyen helyzetben is, meg kell őt hallgatni, hagyni kell neki, hogy a benne kavargó gondolatokat kimondhassa és segítő kezet kell számára nyújtani, hogy esélyt kaphasson a nehézségeken, problémákon való túljutásban.