Vidákovics Angéla

by Orsolya Táler

 • 50.000 Ft

  Célösszeg
 • 56.978 Ft

  már összegyűlt
 • 0

  nap van hátra
 • Célösszeg

  A kampány ekkor zárul
Adományozás állapota :
100%
A kampány sikeresen lezárult. Minden támogatónk segítségét köszönjük!
, Magyarország

Orsolya Táler

49 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Vidákovics Angéla vagyok. A futás több mint tizenöt éve az életem fontos részét képezi. Az évek során sokféle motivációval, céllal vagy cél nélkül futottam már. Átélhettem számos csodálatos vagy éppen tanulságos felkészülést, maratoni és félmaratoni távot. Hálás vagyok, hogy a futás által nem csak a fizikai határaimat ismerhetem meg, hanem megtapasztalhatom, hogy a futás milyen intenzíven formálja a belső világot is: a hosszan ismétlődő mozgás teret és keretet biztosít, hogy megmutassa azt, ami éppen van, máskor segít épülni, megújulni, vagy éppen türelemre int. Azt is megtanultam, hogy a futás lehet mankó, ami elvezet a saját, belső menedékünkbe, a létezésünk legmélyére, abba az állandó, erős, belső magba, ami független a körülményektől, ahova mindig vissza lehet húzódni, hogy onnan töltekezve, újult erővel folytathassuk az utunkat.

A futásnak köszönhetek csodálatos új embereket, barátságokat, szövetségeket is az életemben, ugyanis legalább annyira közösségi is ez a sport, mint egyéni.

Egy ilyen szövetség erősítésére invitállak Titeket, kedves barátaim és ismerőseim! Arra kérlek Benneteket, hogy gondolatban tartsatok velem 2021. október 10-én a Budapest Maraton 30 km-es távján, ahol azzal a céllal teljesítem a távot, hogy 50.000 forinttal segíthessem a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt, akik egy kiemelten fontos ügyért tevékenykednek: küldetésnek tekintik a gyermekek és fiatalok meghallgatását, valamint a bajba jutott gyerekek segítését.  Arra kérem minden kedves barátomat, ismerősömet, hogy ha teheti, támogassa a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt, adományaitokkal fogadjátok örökbe jelképesen a segítő futásom egy-egy kilométerét.